top of page

ODLINGSTILLBEHÖR

Nytt för iår - vi på Eco Grow är mer hållbara än någonsin!
Som du säkert har sett så är hela vårt sortiment av fröer Eu-ekologiskt och KRAV-certifierat. Detta ställer krav på framställningen av fröerna, att socialt ansvar tas samt att systematiskt miljöarbete sker. Utöver att våra fröpåsar är tillverkade av 95 % återvunnet material så är innehållet i dessa noga kontrollerat.

Vidare så har vi valt att trycka direkt på våra fröpåsar istället för en etikett, för att minska onödigt material och därmed kunna erbjuda en ännu mer hållbar fröpåse!

Dessutom har vi utvecklat sortimentet för att våra kunder ska ha möjlighet att bli mer självförsörjande året om. Av denna anledning erbjuder vi flertalet nya bönor som du enkelt kan torka eller frysa in och njuta av hela vintersäsongen, vidare har vi något fler kålsorter som är köldtåliga och därmed kan skördas året om. Sist men inte minst har vi en så kallad vintertomat som bara blir godare ju längre in på vintersäsongen vi kommer. På detta sätt kan du njuta av hemodlat längre tid och slipper handla tomater som är hårt framdrivna i växthus under vinterhalvåret!
Vi är övertygade om att du hittar något i vårt sortiment oavsett om du odlar på fönsterkarmen, balkongen, friland eller i växthus!

Hemodlade grönsaker
bottom of page